II Concurs de Divulgació Científica de la UIB

 Concurs de divulgació científica de la UIB

El Vicerectorat d’Innovació i Relacions Institucionals i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de les Illes Balears convoquen el II Concurs de Divulgació Científica, adreçat als investigadors i les investigadores de la Universitat de les Illes Balears, per a la redacció d’articles de divulgació de l’activitat científica i la recerca que es desenvolupa en aquesta universitat. El concurs pretén estimular l’interès del personal docent i investigador en les tasques de divulgació, que s’ha convertit en una eina estratègica de la societat del coneixement.

La quantia del premi serà de 1.000 euros, que s’imputaran a una analítica comptable de la Universitat de les Illes Balears a disposició del guanyador o guanyadora del concurs. A més, tant el text guanyador com els articles presentats que, segons la decisió del jurat, reuneixin les condicions adients es publicaran a la web de la Universitat i/o a The Conversation. Aquesta és una plataforma de notícies i articles d’anàlisi escrits per la comunitat acadèmica i investigadora, adreçada directament a la societat i que fa d’intermediària amb els mitjans de comunicació.

Els articles s’han de presentar per correu electrònic a l’adreça culturacientifica@uib.cat, a partir de la data de publicació d’aquesta convocatòria i fins al 30 de juny de 2021.

Guanyadors de la segona edició

L'article «Deixa’m acariciar el més íntim del teu ser», presentat pels doctors Joan Josep Cerdà Pino, Carles Bona Casas, Antonio Cerrato Casado i Joan Massó Bennàssar, investigadors del grup de recerca en Física Computacional Avançada de la UIB, ha estat triat pel jurat d'aquest concurs entre els 14 treballs que optaven al premi de 1.000 euros.

Podeu llegir tant l'article guanyador com els articles finalistes del II Concurs de divulgació científica de la UIB en aquest enllaç

Convocatòries anteriors

Documents relacionats