Exposició Investigam per avançar

Cartell Investigam per avançarLa recerca científica aporta solucions innovadores a problemes reals. Una mostra d’aquesta evidència són els projectes de recerca de la Universitat de les Illes Balears que han obtingut finançament de la Unió Europea, i que presentam en aquesta exposició.

Hi trobareu projectes centrats en els grans reptes que afronta la societat: la salut, el canvi climàtic, l’envelliment de la població, l’alimentació sostenible, la transició a un model energètic respectuós, i el desenvolupament de sistemes robòtics i de noves formes d’intel·ligència artificial.

Visitau l’exposició de l’11 de maig al 8 de juny de 2021 a Sa Riera

Mesures d’adaptació a la COVID-19

Amb motiu de les mesures adoptades per la UIB per mor de la COVID-19, podran visitar l’exposició simultàniament 20 persones com a màxim. Hi tindran prioritat les persones que hagin demanat hora a l’adreça electrònica <sac@uib.cat>.

 

Aquesta activitat és part d'un projecte finançat pel programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea en virtut de l'acord de subvenció n. 101036041 (G9NIGHT-H2020-MSCA-2020bis)