Setmana de la Cičncia 2022

 setmana_ciència

«Jo berén ciència»

En el marc de la #SetmanaCiènciaUIB, la Universitat de les Illes Balears, mitjançant la Unitat de Divulgació i Cultura Científica (UDCC), organitza l’activitat «Jo berén ciència» amb l’objectiu valorar, difondre i divulgar el coneixement que atresora la UIB i la recerca que es fa en aquesta institució, contribuint així a millorar la formació, la cultura i els coneixements científics de la societat balear. La Setmana de la Ciència i la Tecnologia és un esdeveniment de caràcter estatal que pretén fomentar la participació ciutadana en qüestions relacionades amb la ciència i la tecnologia, apropar a la societat la cultura científica i mostrar-li els principals avenços científics i les innovacions actuals en diversos camps.

«Jo berén ciència» tindrà lloc del dilluns 21 de novembre al divendres 25 de novembre de 2022, cada dia a partir de les 10 hores a la cafeteria de Son Lledó. Amb una durada aproximada prevista de 40 minuts, l’activitat està enfocada com una xerrada interactiva impartida per diversos investigadors i investigadores de la UIB, adreçada tant a la comunitat universitària com al públic general interessat en la divulgació científica, amb la particularitat que l’activitat es farà mentre els assistents berenen i, si ho volen, fan preguntes als investigadors. La inscripció als berenars científics és gratuïta i es pot fer mitjançant un formulari aquí operatiu del 14 al 25 de novembre, en funció d'assolir el màxim d'aforament. La capacitat prevista per a cada sessió del berenar científic és d’unes 25 persones. Tots els assistents rebran un petit obsequi recordatori de la #SetmanaCiènciaUIB.

US INFORMEM QUE S'HA ARRIBAT AL LÍMIT D'INSCRIPCIONS PER A LES ACTIVITATS DE "JO BERÉN CIÈNCIA". MOLTES GRÀCIES PEL VOSTRE INTERÈS!

Programa de «Jo berén ciència» foto_berenar

Dilluns 21 de novembre: «Berenam cinema per a la fi del món», amb Katarzyna Paszkiewicz i Andrea Ruthven, professores de Filologia Anglesa de la UIB i investigadores del projecte de recerca "Cinema i Medi Ambient: Ecologies afectives a l'Antropocè".

Dimarts 22 de novembre: «Ets un fals prim?», amb Carmen García Ruano, investigadora predoctoral del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut de la UIB, i Paula Oliver, catedràtica de Bioquímica i Biologia Molecular de la UIB.

Dimecres 23 de novembre: «Som el que menjam, però sabem el que berenam?», amb  Cristina Reche, investigadora predoctoral del Departament de Química de la UIB.

Dijous 24 de novembre: «Berenar antizoonòtic», amb Claudia Paredes, professora del Departament de Biologia de la UIB i investigadora del grup de recerca de Zoologia Aplicada i de la Conservació (ZAP) de la UIB.

Divendres 25 de novembre: «Si al teu fill/a li costa parlar, això t’interessa» amb Daniel Adrover i Eva Aguilar, professors del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació de la UIB i investigadors del Grup de Recerca en Desenvolupament, Educació i Llenguatge (I+DEL) de la UIB.

INSCRIU-TE AQUÍ

Altres activitats #SetmanaCiènciaUIB

q_de_quimica   historia_ciencia   ciencia_universitat      universitat_respon

 

Amb la col·laboració de: 

f