Safari de biodiversitat a Inca

Safari de biodiversitat a Inca

 El Safari de biodiversitat és una experiència de ciència ciutadana per conèixer la biodiversitat que viu al parc del Serral de les Monges, a Inca, un dels espais verds més importants de la ciutat.

Apuntau-vos-hi amb els infants! El divendres 24 de setembre farem una ruta pel Serral de les Monges i al mateix temps ajudarem la comunitat científica de la Universitat de les Illes Balears a documentar les espècies vegetals i animals que hi habiten mitjançant l’aplicació mòbil del projecte Biodibal, la plataforma digital més important sobre la biodiversitat de les illes Balears.

El Safari de biodiversitat l’organitza la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la UIB amb el suport de Biodibal, el grup de recerca en Ecologia Interdisciplinària, i l'Ajuntament d’Inca.

Aquesta activitat s’emmarca en el programa d’actes que la UIB i la resta d’universitats del Grup 9 d’universitats han organitzat amb motiu de la Nit Europea de la Recerca 2021, que es durà a terme el 24 de setembre a més de 370 ciutats europees. A través del projecte Green 9 Night, la UIB ha obtingut finançament de la Unió Europea en el marc de les accions Marie Skłodowska - Curie (MSCA) per dur a terme aquestes activitats, que tenen l’objectiu d’acostar la tasca dels investigadors a la societat. 

Dia i hora

El Safari de biodiversitat serà el divendres 24 de setembre de 2021, en dos torns: de les 17 a les 18 hores i de les 18 a les 19 hores.

Aquesta activitat està destinada a un públic familiar. L’edat recomanada és a partir de 6 anys. Els infants han d’anar acompanyats almenys d’un adult.

El nombre màxim de participants és de 40 persones.

Inscripcions

Per poder anar-hi, cal apuntar-s’hi per correu electrònic a l'adreça <mediambient@ajinca.net> abans del 21 de setembre de 2021.

Aplicació mòbil

Per participar en aquesta activitat, caldrà que abans us descarregueu al mòbil l’aplicació de Biodibal, que està disponible per a dispositius Android i iOS:

Normativa COVID-19

D’acord amb les normes sanitàries adoptades per la COVID-19, és obligatori que tothom, a partir dels 6 anys, dugui màscara posada.

Vídeos explicatius 

 

Aquesta activitat és part d'un projecte finançat pel programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea en virtut de l'acord de subvenció n. 101036041 (G9NIGHT-H2020-MSCA-2020bis)