Tasts científics

baner

Descobrirem la varietat de sabors, textures i aromes de l’oli, la dieta mediterrània i la xocolata a partir de tasts diferents. 

10 de juny

«Tast d’oli», a càrrec de Joan Mayol, olivicultor des de 2007 i elaborador, juntament amb el seu germà Martí, d’oli d'oliva verge extra ecològic premiat en diversos certàmens internacionals, president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Oli de Mallorca i exprofessor dels departaments de Biologia i Enginyeria Agroalimentària de la UIB.

Places completes

11 de juny

«Tast de dieta mediterrània», a càrrec de Miquel Calent, xef mallorquí, titulat en cuina per l’IES Juníper Serra i la Universitat de les Illes Balears, copropietari i cap de cuina de Can Calent i de Cuit, autor de diverses publicacions com La cuina del Consolat de Mar i Aguiar amb el cançoner tradicional i col·laborador habitual als mitjans de comunicació, com ara a Fred i Calent, a IB3 Televisió.

Places completes

12 de juny

«Tast de xocolata», a càrrec de David Pallàs, mestre xocolater i pastisser de We Love Chocolate & Pastry, escola de formació pròpia; assessor d’obradors i gran indústria; guanyador del GPIC 99 i de la Copa d’Espanya de Pastisseria 2007; presentador de Chocolateando, de Canal Cocina; jurat a Deja sitio para el postre i jurat convidat a MasterChef en 13 ocasions; autor de diverses publicacions i ambaixador de Lindt i altres marques.

Places completes

Inscripció

Totes les activitats es faran a les 10.30 h a l’aula 1a de l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda. L’entrada és de franc i les places són limitades fins a completar la cabuda. Podeu reservar la vostra plaça a través d'aquest formulari. (Places completes a totes les activitats)

FECYT G9

cartell